Palvelun värikäs historia
30.04.2023

Palvelun värikäs historia

Sivuston perustaja Tim Stokelyn tausta on aikuisviihdebisneksessä. Ennen OnlyFansin perustamista hän perusti kaksi hieman OnlyFansia muistuttavaa palvelua. Palveluiden nimet Glammgirls ja Custom4you ovat paljon puhuvia, ja niistä voi päätellä, millaisista verkkopalveluista oli kysymys. Tim Stokely perusti OnlyFansin yhdessä veljensä Thomas Stokelyn kanssa. Kyseessä oli siis alun perin perheyritys, jota tuettiin poikien pankkiirina tunnetuksi tulleen isän Guy Stokelyn antamalla 10 000 punnan lainalla. Lainan lisäksi isä, kuten myös poikien äiti Deborah ovat osallistuneet OnlyFansin operatiiviseen toimintaan ja hallitustyöskentelyyn.

Stokelyn perheen jäsenet ovat yhtiön kasvoja julkisuudessa, ja heidän esiintymisensä perusteella monet ajattelevat OnlyFansin olevan perheyhtiö edelleen. Kuitenkin perhe myi OnlyFansin emoyhtiön jo vuonna 2018, eli kaksi vuotta perustamisen jälkeen, floridalaiselle liikemiehelle. Stokelyn perhe kuitenkin tienaa yhtiöllä edelleen kymmeniä miljoonia vuosittain. Tim Stokely luopui toimitusjohtajuudesta vuoden 2021 loppupuolella, ja uudeksi toimitusjohtajaksi tuli nainen nimeltä Ami Gan.

OnlyFans on koko historiansa ajan ollut kiistelty yritys. Sen päämaja on edelleen Lontoossa, Englannissa. Yhtiö on useasti joutunut tahtomattaan vastakkainasettelun kohteeksi. Vastakkain ovat tuolloin olleet yhtiön vapaamielinen suhtautuminen seksuaalisuuteen ja kuningaskunnan kulttuuriperinteet ja traditionaaliset arvot. Nämä arvot näkyvät edelleen erityisesti Ison-Britannian konservatiivisessa rahoitusmaailmassa. OnlyFans onkin punainen vaate monille pankeille ja rahoituslaitoksille. Edellä mainituista tekijöistä johtuen OnlyFansista puhutaan brittiläisessä mediassa edelleen sen suuruuteen nähden huomiota herättävän vähän.

OnlyFans-Toimitus
Kirjoittaja: OnlyFans-Toimitus

Sakkaako Onlyfans-liiketoimintasi? Ei hätää, liity nyt Onlyfans.fi: n yhteistyökumppaniksi! Markkinointikumppanuus saa tilisi lentoon ja tilaajamäärät räjähdysmäiseen nousuun! Katso lisätiedot...